graphicanews

Ειδήσεις

LINO GM

Νέα συνεργασία της LINO με την GM

την 4 Φεβρουαρίου, 2020

Η LINO, μεταξύ άλλων αντιπρόσωπος των εκτυπωτικών συστημάτων της Durst, ανακοίνωσε τη νέα εταιρική συμφωνία και συνεργασία της με την εταιρεία Grafisk Maskinfabrik (GM) για τις πωλήσεις και την υποστήριξη των λύσεων φινιρίσματος ετικετών του δανέζικου οίκου.

Η GM είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, βασισμένη στις παραδοσιακές αξίες της δανέζικης σχεδίασης και στιβαρής κατασκευής, με ακρογωνιαίο λίθο την 40χρονη εμπειρία στην παροχή λύσεων για πελάτες στη βιομηχανία ετικετών παγκοσμίως.
Κατασκευάζει και σχεδιάζει μια μεγάλη σειρά μηχανών, που περιλαμβάνει πλήρεις γραμμές τελειοποίησης, κοπής λέιζερ, κοπτικών με καλούπια, θερμοτυπίας, μεταξοτυπίας, πλαστικοποιητών, ρολοκοπής με επανατύλιξη, συστημάτων ανύψωσης ρολών, μηχανών κοπής φύλλων και κάθετης κοπής ρολών σε μικρότερα ρολά.
Το βασικό προϊόν και η ναυαρχίδα της εταιρείας είναι η πλατφόρμα DC, ένα σύστημα φινιρίσματος που μπορεί να λειτουργεί είτε σε σειρά είτε offline με το εκάστοτε διαθέσιμο πιεστήριο.

Ο κ. Χρήστος Αναστασίου, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του LinoGroup, δήλωσε σχετικά με τη νέα συνεργασία: «Η LINO με υπερηφάνεια ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Grafisk Maskinfabrik για τη διανομή στην περιοχή μας καινοτόμων λύσεων όπως inline (σε σειρά) τελειοποίηση, εξαιρετικά αξιόπιστα και παραγωγικά μηχανήματα φινιρίσματος και λύσεις φινιρίσματος για τις νέες αγορές στην αγορά ετικετών και συσκευασιών».

Η GM θα συμμετάσχει, φυσικά, στην έκθεση drupa 2020 με δικό της περίπτερο, όπου θα παρουσιάσει τη μεγάλη γκάμα προϊόντων της.